Nieuws

Succesvol theaterweekend voor theater Castellum

Succesvol theaterweekend voor theater Castellum

De tweede editie van het Nationaal Theaterweekend in Castellum was een groot succes. Met vier volle voorstellingen en een goed bezocht Open Huis kijkt het theater terug op een geslaagd weekend.

Op zaterdagmiddag werd het Open Huis op magische wijze geopend door wethouder van Velzen en de zevenjarige Mila. Mila werd uit een groot aantal sollicitaties gekozen tot eerste kindertheaterdirecteur van Nederland. Samen met haar directie-assistent Sanne zorgde zij voor het vlekkeloos verlopen van het Open Huis.

De volgende editie van het Nationaal Theaterweekend zal in januari 2019 plaatsvinden.

Het doel van het Nationaal Theaterweekend is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en hen te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn. Castellum haakte daar op in door een aantal bijzondere activiteiten te organiseren.

Zo liet chef-kok van de sterren Yuri Verbeek bezoekers proeven van een Chanel 5-dessert dat niet alleen lekker rook maar ook zo smaakte. Rapalje zorgde voor een meezingfestijn in de foyer én draaide lokale popband 5 Miles de rollen een keer om. De rockband van de Nieuwe Muziekschool Alphen speelde vanaf het balkon in de VSB-zaal terwijl het publiek op het podium stond en luisterde. Tafeldame van de DWDD Eva Crutzen sloot met een uitverkochte voorstelling in de Rabo-zaal het Alphense Theaterweekend af.

Reacties op: Succesvol theaterweekend voor theater Castellum