Nieuws

Frans Bauer staat volgende week in theater Castellum

Frans Bauer staat volgende week in theater Castellum

In zijn drukke schema tussen alle tv- en clipopnames door is de kans om Frans Bauer live mee te maken er een om te grijpen. Sinds zijn doorbraak in de jaren negentig rees zijn sterrenstatus tot ongekende hoogten, toch is Frans altijd trouw aan en dichtbij zijn fans gebleven.

Naast zijn hartverwarmende en grappige tv-programma’s is ook zijn eigen vlog op YouTube, waarin hij zijn fans deelgenoot maakt van zijn leven, razend populair. Frans weet met hetzelfde spontane gemak zowel Ahoy als de theaterzaal tot een gezellige huiskamer te maken. Altijd oprecht en ontwapenend ontroerd of juist in de lach geschoten, en toch een hele grote ster met een schatkist vol aan mooie liedjes en feestelijke hits.

Op zaterdag 10 februari is Frans Bauer met Tour de Frans in Castellum te zien. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theatercastellum.nl.

Ongekend populair
Een avond met Frans Bauer is inmiddels, na meer dan 1000 succesvolle theatervoorstellingen, méér dan een aaneenschakeling van zijn enorme repertoire aan hits. De ongekend populaire moderne troubadour vermaakt het publiek op een manier zoals alleen hij dat kan.

De feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een populaire cabaret voorstelling niet zou misstaan. Strijk neer in het rode pluche en laat u meeslepen in een avond ongedwongen vermaak van Nederlandse bodem. Een fonkelnieuwe avondvullende live voorstelling, onder begeleiding van top orkest de Holland Showband en de beeldschone dames van The Dance Company.

Reacties op: Frans Bauer staat volgende week in theater Castellum