Nieuws

Woondroom Alphen trotse sponsor van inspirerende Zomerdienst

Woondroom Alphen trotse sponsor van inspirerende Zomerdienst

Het Zomerspektakel aan het Meer blijkt keer op keer een succes. Het zomerse festival draait dan ook om meer dan entertainment alleen. Voor het derde jaar op rij staat de zondagochtend in het teken van de Zomerdienst: een unieke openluchtdienst, georganiseerd door twintig verschillende kerken uit de omgeving. Kortom: zondag 9 juni start met diepgang, muziek en inspirerende verhalen!

Sponsor en bestuurslid Gaby Paans van Woondroom Alphen is vanaf het begin betrokken geweest bij de Zomerdienst. De missie om “de boodschap van de kerk naar de mensen te brengen, en niet andersom” is wat hem betreft de afgelopen twee jaar zeker geslaagd. De reacties van bezoekers – waaronder burgemeester Spies – bevestigen dat de dienst inspeelt op de behoefte aan geestelijke diepgang.       

Ook dit jaar zorgt de Zomerdienst voor een unieke samenwerking tussen verschillende kerken uit de omgeving – gegroeid van tien naar twintig in drie jaar tijd. Samen bieden zij een gevarieerd programma van anderhalf uur. Inspirerende sprekers en zangers zullen het publiek meevoeren in het thema van 2019: ‘Ken je Mij?’ Dit is meteen de titel van een nummer van Trijntje Oosterhuis, die tijdens de openluchtdienst meerdere nummers van haar nieuwe album zal zingen. Al met al verwacht Gaby weer 'genoeg inspiratie om mensen te raken!'

Reacties op: Woondroom Alphen trotse sponsor van inspirerende Zomerdienst