Nieuws

Red Bull Strijders bij Esports Game Arena in Alphen

Red Bull Strijders bij Esports Game Arena in Alphen

Op zaterdag 10 februari vindt de eerste Red Bull Strijders plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Deelnemers kunnen meedoen met verschillende gametoernooien en side events om toffe prijzen te winnen. De eerste prijs is een reis naar Red Bull E-WKND in Zweden.

Red Bull Strijders richt zich iedere editie op een andere gaming community in Nederland. De eerste editie op zaterdag 10 februari staat in het teken van fighting games en heet Red Bull Strijders – Fight Club. Deelnemers kunnen meedoen aan één van de drie hoofdcompetities: Street Fighter V Arcade, Smash 4 en Dragon Ball FighterZ. Daarnaast zijn er verschillende andere activiteiten, zoals ARMS en een pubquiz waarmee deelnemers prijzen kunnen winnen.

Tijdens het evenement zijn er een aantal bekende Nederlandse gamers aanwezig. Zo kunnen bezoekers het opnemen tegen de blinde, Nederlandse Street Fighter V-speler Sven 'BlindWarrior Sven' van de Wege en bij Dragon Ball FighterZ kan Colin 'Koolein' Wijnholds aan de tand worden gevoeld. Ook is Santino van SanDDayHD aanwezig.

De locatie en het event zijn gratis toegankelijk voor bezoekers! In totaal zijn er 160 kaarten beschikbaar voor Red Bull Strijders – Fight Club. Het event vindt plaats op zaterdag 10 februari van 11.00 tot 22.00 uur en iedere deelnemer krijgt een toffe goodiebag. De kaartverkoop begint op 24 januari om 16:00.

Meer details over de kaartverkoop en het evenement zijn te vinden op de website van Esports Game Arena.

Reacties op: Red Bull Strijders bij Esports Game Arena in Alphen